Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

„Kultúrával az árvízkárosultakért” - FelhívásA Kulturális Központok Országos Szövetsége a Magyar Népművelők Egyesületének partnerségével „Kultúrával az árvízkárosultakért" címmel 2013. június 17–július 7. között pénz- és adománygyűjtő akciót szervez.

Kedves Kollégák!

Engedjétek meg, hogy elküldjük Nektek is felhívásunkat, mellyel az árvíz utáni talpra állást szeretnénk segíteni. A legkisebb adomány, a legapróbb támogatás is jelenthet valakinek valamit. Bár az árhullám már levonult, és a rémület talán már nem akkora, mint néhány napja, de sokak számára most a szomorúság hetei következnek, amikor hazamennek és szembe kell nézniük azzal, amit a víz hagyott – vagy nem hagyott – maga után.

Kulturális Központok Országos SzövetségeA kialakult közös vélemény szerint nem ragaszkodunk, hogy feltétlenül egy számlán gyűjtsünk, hiszen lehet, hogy önkormányzatotok, településetek más elképzelésekkel rendelkezik (a vörös iszap katasztrófa esetében néhányan belefutottak ebbe a problémába). Amit kérünk, hogy a „KULTÚRÁVAL AZ ÁRVÍZKÁROSULTAKÉRT" szlogen lehetőleg szerepeljen a felhívásotokon. Bár nem ez, és nem a közös adminisztráció, hanem a segítő szándék a lényeg.

Nemcsak szövetségünk tagjait, hanem minden művházat, művelődési intézményt szeretnénk megszólítani, ahová csak el tudjuk juttatni felhívásunkat. Mi népművelők hatékonyan tudjuk csinálni az ilyen kezdeményezéseket, reméljük most is sikerül megkönnyítenünk néhány család, egy-egy kistelepülés gondjait.


Kérjük segítségeteket, várjuk „regisztrációtokat", jelentkezéseteket!

A szervezés megkönnyítése érdekében központilag a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen levelezünk, kapcsolati pont ötletgazdánk, Csengei Ágota (Keszthely) 30/4319697, továbbá elindítjuk KKOSZ információs oldalunkat a facebookon, ahol most első sorban a kapcsolódó rendezvények információit, plakátjait szeretnénk megosztani.

Köszönjük figyelmeteket!

A Kulturális Központok Országos Szövetsége Elnöksége nevében:

Szente Béla
elnök

Letölthető dokumentumok:

Felhívás

Szórólap, plakát arculat

Szente Béla kísérőlevele

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760