Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Felhívás közművelődési statisztikai adatszolgáltatásraA főváros területén a közművelődési statisztikai adatok gyűjtését és összesítését a BMK látja el, melynek keretében február 1–március 10. között információs tanácsadással segítjük a hozzánk fordulókat. Az OSAP 1438-as közművelődési jelentőlap beküldésének határideje: 2017. március 10.
Az adatszolgáltatás elektronikusan történik. A jelentőlap elektronikusan és pdf formátumban letölthető a http://kultstat.emmi.gov.hu oldalról.

Az adatszolgáltatás elektronikusan történik. A jelentőlap elektronikusan és pdf formátumban letölthető a http://kultstat.emmi.gov.hu/ (Kérem, kattintson a hivatkozásra) oldalról.

Információ az elektronikus rendszer használatáról: http://kultstat.emmi.gov.hu/cikkek/kitoltesi-utmutato

Kitöltést segítő videók: http://kultstat.emmi.gov.hu/video-utmutatok

Kérdéseit Palkó Magdolna, a közművelődési statisztikai adatszolgáltatás fővárosi koordinátora várja.
A témában 2017. február 7-én 10.00–13.00 között szakmai fórumot tartottunk,  a bemutató fájlokat innen töltheti le.

Telefon: 371 – 2763
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanácsadási időpont: H – P.: 8.30 – 12.30
Személyes segítségnyújtásra kizárólag bejelentkezés alapján van lehetőség!

További tudnivalók:

A statisztikai adatszolgáltatási kötelezettség kiterjed valamennyi, alapfeladatként közművelődési tevékenységet folytató költségvetési szervre, társadalmi- és civil szervezetre, alapítványra, közalapítványra, gazdasági társaságra, vállalkozásra és egyéni vállalkozóra, valamint a közművelődési megállapodás alapján tevékenységet folytató szervezetre.

A hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény 32. § szerint a fővárosi és megyei kormányhivatal a Hivatalos Statisztikai Szolgálat statisztikai adatfelvételt végrehajtó tagja - a jogsértés elkövetésétől számított egyéves jogvesztő határidőn belül történt – kezdeményezésre közigazgatási bírsággal sújtja azt az adatszolgáltatót, aki vagy amely a kötelező hivatalos statisztikai adatszolgáltatást nem vagy nem az előírt határidőre teljesíti.
A hivatkozott jogszabály 32. § (2) bekezdése szerint a közigazgatási bírság összege jogi személy esetében 100 000 forinttól 2 000 000 forintig terjedhet.

A statisztikai adatszolgáltatás jelentősége abban is megnyilvánul, hogy a pályáztató szervezetek – egyes pályázatokhoz kérhetik a benyújtott adatlap szállító levelét, illetve ellenőrizhetik a benyújtás tényét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/A.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval, 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni.
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760