Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Elérhetők az Erasmus+ pályázati űrlapok!2022 őszén mobilitási projektekre és együttműködési partnerségekre is lehetőség nyílik pályázatot benyújtani az Erasmus+ szektoraiban. A köznevelés, a szakképzés, a felnőtt tanulás, az ifjúság, valamint a felsőoktatás pályázati űrlapjai is megnyíltak az Erasmus+ pályázati lehetőségeit összegyűjtő honlapon. (Ez alól egyelőre kivételt jelentenek az ifjúsági, a köznevelési és a felnőtt tanulási mobilitási projektekhez tartozó űrlapok, amelyek előre láthatóan augusztusban válnak elérhetővé.)

Jó tudni! Ez az első olyan forduló, amely során pályázni lehet az Erasmus+ új lehetőségére, a DiscoverEU esélyegyenlőségi pályázattípusára. Szeretne többet megtudni a kategóriáról? Regisztráljon Inklúzió az ifjúságban – Bemutatkozik a DiscoverEU esélyegyenlőségi pályázattípusa c. webináriumra!

A pályázatokhoz kapcsolódó információs alkalmak megtalálhatók a Tempus Közalapítvány rendezvényeit összegyűjtő aloldalán.

Őszi pályázatbenyújtási határidők:

Tipp! Az Erasmus+ ifjúsági szektorához kapcsolódóan a pályázatbenyújtás menetéről és az esetlegesen felmerülő technikai hibákhoz kapcsolódó teendőkről a linken lehet többet megtudni.

Tipp! Az Erasmus+ köznevelési, szakképzési vagy felnőtt tanulási pályázatok benyújtásának napján érdemes figyelni a híreket, ahol összefoglaljuk, mit kell tenni a potenciálisan felmerülő technikai hibák esetén.

Frissítés: a mobilitási projektekhez tartozó pályázati űrlapok is elérhetők az Erasmus+ lehetőségeit tartalmazó oldalon.

Forrás: tka.hu

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760