Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Csoóri Sándor AlapTisztelt Kedvezményezettek!
A Csoóri Sándor Alap Tanácsadó Testülete igyekszik minden eszközzel segíteni azokat a támogatottakat, akiknél a koronavírus-járvány kapcsán meghozott kormányzati intézkedések nyomán elmaradó programok, események ellehetetlenítik a korábban beadott pályázati tervük ütemezését, megvalósítását. Ennek érdekében a 2019. évi támogatások megvalósulási időszakát 2020. június 30-ról meghosszabbítottuk 2020. december 31-ig.

Emellett szeretnénk felhívni a támogatottak figyelmét, hogy jelen helyzethez igazodva lehetőséget adunk az eredetileg tervezett költségvetési jogcímek módosítására annak érdekében, hogy a megjelölt pályázati időszakra vállalt feladatokat meg tudják valósítani az elnyert támogatási összegből. A járványügyi korlátozások feloldása utáni várható túlzott programkínálat enyhítése érdekében, a támogatott téma módosítása nélkül jelen időszakra javasoljuk a közösségi együttlétek nélkül megvalósítható online oktatóanyagok, internetes tájékoztató vagy szórakoztató oldalak létrehozását, a közösségek online kapcsolattartását és fejlődését segítő programok megvalósítását, melyek a népművészet különböző területeinek értékeit hivatottak bemutatni a nagyközönségnek.

Továbbá kérjük, hogy amennyiben a fentiek alapján a támogatott tevékenység pályázati kiírásban meghatározott, a támogatási igényben ismertetett vagy a jogszabályban, támogatói okiratban, támogatási szerződésben rögzített feltételeiben változás következik be, az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 97. § (1) bekezdése alapján módosítási kérelmüket elektronikus formában, az EPER felületén keresztül nyújtsák be.

Csoóri Sándor Alap Tanácsadó Testülete

Forrás: emet.gov.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760