Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Hamarosan MANE helpdesk indulKedves Kollégák! Péntek 16.00 órától indul a MANE és a KKOSZ KJTMT fóruma, ahol a Kjt. kivezetése kapcsán megpróbálunk minden felmerülő szakmai, jogi és pénzügyi kérdésetekre válaszolni.
Kértük, küldjetek kérdéseket az elinduláshoz és ezeket már fel is dolgoztuk egy GYIK-be, amit holnap, június 5-én, 12.00 órakor közzéteszünk felületeinken, de a fórumon is megtaláljátok majd ezeket. A fórum elérhetősége: forum.mane.hu
A regisztráció után a chatszobákban tudtok kérdezni és mi 24 órán belül válaszolunk rá.

Hamarosan indítjuk fórumunkat, melyen kérdéseket fogalmazhattok meg szakembereink és egy munkajogász számára. A MANE és a KKOSZ felállította azt a munkacsoportot, mely a kulturális intézményekben foglalkoztatottak közalkalmazotti jogviszonyának átalakulásáról, valamint egyes kulturális tárgyú törvények módosításáról szóló T/10098. törvényjavaslatban foglalt rendelkezések várható hatásaival foglalkozik majd.

Összeállítunk egy tájékoztatót a gyik-ből és kérdezz-felelek formájában jogi támogatást adunk a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény és a közalkalmazottakról szóló (megszűnő) 1992. évi XXIII. törvény vonatkozásában.
A GYIK-ben már szereplő kérdésekkel nem foglalkozunk, de az előfordulhat, hogy egy kivesézett kérdés új témát vet majd fel. És abban az esetben az új szálakat is felgöngyölítjük.

Munkanapokon 8 órán belül 8-20 óra között válaszolunk majd 2020. november 1. napjáig.

A helpdeskhez kapcsolódó fórum a mane.hu honlapon működik majd, de a kérdéseket már mostantól gyűjtjük és továbbítjuk a moderátornak.

Forrás: Mane.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760