Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Elindult a 2021. évi közművelődési statisztikai adatszolgáltatásA közművelődési tevékenységet végző intézmények, szervezetek az OSAP 1438-as számú adatlapon szolgáltathatnak adatot előző évi tevékenységükről. A közművelődési tevékenységet alapfeladatként ellátó költségvetési szerv, társadalmi, civil szervezet, alapítvány, közalapítvány, gazdasági társaság, vállalkozás, egyéni vállalkozás, a 388/2017. (XII. 13.) Kormányrendelet alapján, a kötelező adatszolgáltatásnak a https://kultstat.oszk.hu oldalon tehet eleget az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program 1438-as számú jelentés elektronikus kitöltésével.
Az adatszolgáltatás határideje tekintettel a pandémia miatt felmerült egyedi helyzetre: 2021. március 31-re módosul.

A 2020. év márciusában indult vírusjárvány miatt – annak érdekében, hogy az online tevékenységek is megjelenhessenek az adatszolgáltatásban – a közművelődési statisztikai űrlap és a hozzá kapcsolódó útmutató módosult. Az egyes táblák online tartalmakra vonatkozó kérdésekkel egészültek ki. 

Letölthető adatlap (pdf) » ♦ Letölthető útmutató (pdf)»

A 2020. évi tevékenységről – tekintettel a pandémia miatt felmerült egyedi helyzetre – 2021. március 31-jéig történhet meg az adatszolgáltatás a Kultstat felületén. A felületre bejelentkezni a korábban használt e-mail címmel és jelszóval lehet. A felület használatát a Felhasználói kézikönyv » segíti. 
A statisztikai feldolgozó központ a közművelődési statisztikai jelentőlapokat hiányosság, hiba vagy hibának tűnő ellentmondás esetén visszaküldi egyeztetésre, módosításra az adatszolgáltatónak.

Letölthető 2021-es adatlap-tervezet (docx)»

A főváros területén a közművelődési statisztikai adatok gyűjtésének koordinálása a Budapesti Művelődési Központ feladata. Intézményünk mindemellett folyamatos információs szolgáltatást és tanácsadást végez a közművelődési tevékenységet ellátók részére. 

A fővárosi közművelődési statisztikai adatgyűjtés koordinátorai:Lukács Orsolya közművelődési referens és Mester Erika közművelődési ügyintéző.

Kapcsolatfelvétel:

  • Lukács Orsolya 0613712763;
  • Mester Erika 0613712780;
  •   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedves Kollégák! A koronavírus-vészhelyzetre való tekintettel, az Országgyűlés döntése alapján, a Budapesti Művelődési Központ 2020. november 11-től újabb intézkedésig Látogatókat nem fogad. Személyes tanácsadásra nincs mód.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval, 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni. 
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760