Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A Népművészet Ifjú MestereA kultúráért felelős miniszter az emberi erőforrások minisztere által adományozható elismerésekről szóló 26/2016. (IX.8.) EMMI rendelet alapján Népművészet Ifjú Mestere díjat adományoz. A díj odaítélése a miniszteri rendeletben és az emberi erőforrások minisztere által adományozható elismerések és egyes állami kitüntetések kezdeményezésének részletes szabályairól szóló 43/2016 (IX.8.) EMMI utasításban foglalt szabályozás szerint történik.
Pályázati határidő:
2017. május 2.

Bővebben...

A népmese anyanyelvi kompetenciafejlesztő szerepének erősítése A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A népmese anyanyelvi kompetenciafejlesztő szerepének erősítése az informális és non-formális tanulásban” című (EFOP-3.3.4-17) felhívás.

A támogatási kérelmek benyújtására 2017. 03. 16-tól 2019. 03.18-ig van lehetőség.

Bővebben...

Pályázatok.org2017 nyarán Athénban Nemzetközi Kulturális Vezetői Programot (Cultural Diplomacy Platform ) rendeznek kulturális menedzserek számára. A képzésre 25 és 39 év közötti kulturális menedzserek jelentkezését várják.

Bővebben...

„A Lantos” – Arany János Bicentenáriumi Folklór Zenei Pályázat 2017Az Esztrád Színház pályázatot hirdet Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából – A Lantos elnevezéssel -, Arany János epikai és lírai költészetből választott mű, művek népzenei vagy népzenei alapokról építkező könnyűzenei feldolgozására – műfaji kötöttség nélkül.
Jelentkezési határidő:
2017. 03. 06. ♦ hétfő ♦

Bővebben...

Fiatal fesztivál szervezők műhelye2017 őszén rendezik meg a Fiatal fesztiválszervezők és kulturális menedzserek műhelyét Sanghajban. (The Festival Academy)
A European Festivals Association (Európai Fesztiválszövetség, EFA) kezdeményezése, a Fesztivál Akadémia 2017. október 17. és 23. között rendezi meg az Atelier for Young Festival and Cultural Managers (Fiatal fesztiválszervezők és kulturális menedzserek műhelye) című kurzust Sanghajban (Kína).

Bővebben...

Széchenyi 2020Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva” című (TOP-7.1.1-16 kódszámú) felhívás.

Bővebben...

A Népművészet Ifjú Mestere díjA kultúráért felelős miniszter az emberi erőforrások minisztere által adományozható elismerésekről szóló 26/2016. (IX.8.) EMMI rendelet alapján Népművészet Ifjú Mestere díjat adományoz. A díj odaítélése a miniszteri rendeletben és az emberi erőforrások minisztere által adományozható elismerések és egyes állami kitüntetések kezdeményezésének részletes szabályairól szóló 43/2016 (IX.8.) EMMI utasításban foglalt szabályozás szerint történik.

Bővebben...

Próba – Játék 2017A Magyar Drámapedagógiai Társaság a XXVI. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztivál kiegészítő programjaként ismét képzőművészeti pályázatot hirdet gyermekszínjátszóknak PRÓBA – JÁTÉK címmel.
Beérkezési határidő:
2017. május 15.

Bővebben...

A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult „A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései” című (EFOP-4.1.7-16 kódszámú) felhívás, az alábbiak szerint:
Eredeti szöveg:
tevékenységtípus: Nagy- és kisértékű tárgyi eszközök, bútorok készíttetése és beszerzése a 2. és 3. tevékenységek esetében régiónként 1-1 intézmény vagy szervezet részesül támogatásban.
A 4. tevékenység esetében településenként egy intézmény vagy szervezet részesül támogatásban.

Bővebben...

Pályázat6 milliárd Ft tervezett támogatási keretösszeggel jelent meg „Az egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása” című (EFOP-3.7.3-16) felhívás a Széchenyi 2020 keretében. A támogatásra kulturális intézmények pályázhatnak 2017. január 23. és 2019. január 23. között.

Bővebben...

Táncművészet Kollégiuma nyílt pályázati felhívásaA Táncművészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet magas művészeti színvonalú táncművészeti tervek megvalósításának támogatására.
Pályázatot benyújtani az NKA portálján keresztül 2017. március 28-án, éjfélig lehet.

Bővebben...

32. Vizuális Művészeti Hónap felhívás A XXXII. Vizuális Művészeti Hónap a fővárosban élő amatőr alkotók éves seregszemléje. A fényképezéssel, festészettel, grafikával és tűzzománccal foglalkozó művészek pályázat (Pályázati naptár) keretében mérettethetik meg tevékenységüket, és nyerhetik el egy csoportos kiállításon való részvétel lehetőségét. Fotópályázat  Festészetpályázat Grafika- és tűzzománc-pályázat  Kövesd az eseményeket a Facebookon is! 

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760