Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

„Legyünk környezettudatosak karácsonykor is!” – kreatív ötletpályázatAz Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) „Legyünk környezettudatosak karácsonykor is!” címmel kreatív ötletpályázatot hirdet kicsik és nagyok számára.
A pályázat beküldésének határideje: 2020. december 20. (vasárnap).
A legjobb pályázatokat bemutatják a www. szelektalok.hu honlapon is.

Letölthető pályázat » (pdf)

Bővebben...

Érdekeltségnövelő eredménye 2020.Pályázati úton háromszázmillió forinttal támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma azokat a települési önkormányzatokat, amelyek közművelődési intézményt, közösségi színteret saját fenntartásban vagy közművelődési megállapodás keretében működtetnek. A pályázat célja közművelődési intézmény vagy közösségi színtér karbantartása, felújítása, műszaki-technikai eszközállományának, berendezési tárgyainak gyarapítása. A vissza nem térítendő költségvetési támogatás megállapítása a települési önkormányzatok által vállalt önrész arányában történt. A támogatás minimális mértéke 100.000 Ft.

Bővebben...

A Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ felhívása​​Tisztelt Budapestiek! A részvételiség jegyében közös gondolkodásra hívjuk azokat a „kultúracsinálókat”, alkotókat és kultúrafogyasztókat, elméleti és gyakorlati szakembereket, felelős gondolkodókat, véleményformálókat, akik számára fontos a Főváros kulturális sokszínűségének megtartása, fejlesztése, benne a roma értékek megjelenítése.
A benyújtás határideje: 2021. január. 10.

Bővebben...

Nemzeti Kulturális AlapA Nemzeti Kulturális Alap közzé tette a Halmos Béla Program Ideiglenes Kollégiumának nyílt pályázatait.
Benyújtási határidő: 2020. október 20., éjfél.

Bővebben...

Házi kedvencem karácsonya – rajzpályázatA Budapesti Művelődési Központ Szerénke klubja rajzpályázatot hirdet budapesti óvodások és iskolások számára. A karácsony a szeretet ünnepe, melybe beletartoznak dédelgetett házi kedvenceink is. A pályázat témái: Kis kedvenced hogyan vesz részt az ünneplésben? Mit gondolsz, hogyan karácsonyozhatnak a vadon élő állatok?
Beadási határidő: 2020. december 14. éjfél.
A pályázat csak ONLINE módon adható be.

Bővebben...

Az NKA Fotóművészet Kollégiuma 2020-as pályázataiAz NKA pályáztatási naptárban található dátumok tervezett dátumok, ezért az NKA-portál jobb oldalán található eseménynaptárt mindig kísérjék figyelemmel, az ott megjelenő dátumokat folyamatosan frissítik.
Megjegyzés:
a benyújtási határidőre vonatkozó változtatás jogát a Kollégiumok, illetve az Igazgatóság fenntartják.

Bővebben...

„Legyünk környezettudatosak karácsonykor is!” –kreatív ötletpályázatAz Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) „Legyünk környezettudatosak karácsonykor is!” címmel kreatív ötletpályázatot hirdet kicsik és nagyok számára. A pályázat célja olyan kreatív ötletek megfogalmazása, amelyek megmutatják, hogy az ünnepek körüli teendők is telhetnek egy környezettudatos atmoszférában.
Pályázat benyújtási határideje: 2020. december 20.
Benyújtásának módja: Online »

Bővebben...

Liber Endre cimbalmozikLiber Endre, a kollégium vezetője szerint az elmúlt években hiánypótló szakmai programokat támogattak. Egyéni kérelmekkel a féléves időszakon túl is felhasználhatják a művészek a Nemzeti Kulturális Alap pályázati forrásait. A járványügyi helyzet miatt idén várhatóan egyszerre, szeptemberben írja ki pályázatait a Halmos Béla Program szakmai kollégiuma – mondta a testület vezetője.
Friss pályázati kiírások itt olvashatók »

Bővebben...

Állatok Karácsonya Indul az Állatok Karácsonya RAJZPÁLYÁZAT! Te is elképzelted már, milyen lehet az állatok fehér karácsonya? Vajon mit csinálhatnak ők az erdőben, amíg mi otthonainkban bontogatjuk az ajándékokat? Vajon esznek karácsonyi vacsorát? Állítanak karácsonyfát? Éneklik a „Mennyből az angyal”-t? MUTASD MEG egy általad készített RAJZ segítségével, szerinted hogyan telik az állatok karácsonya! 
Határidő: 2020. december 07.

Bővebben...

III. A Mi Kultúránk (III. AMiK) – rövidfilmfesztivál pályázat felhívásaJövőre 3. alkalommal rendezzük meg az „A Mi Kultúránk (AMIK)” – rövidfilmfesztivált. A nevezéseket »  meghosszabbított nevezési határidőig: 2021. április 18. vasárnap éjfélig várjuk. Mit jelent számodra a kultúra fogalma, milyen értékek fontosak a Te hétköznapjaidban? Jelentkezz pályázati felhívásunkra stábként vagy egyénileg, ha szívesen fejezed ki gondolataidat kreatív, vizuális eszközökkel, örömmel látnád viszont nyertes rövidfilmedet a mozivásznon is, és kötetlen hangulatban tanulni szeretnél ismert filmes szakemberektől. A fesztiválra nevezni három kategóriában ♦ élő szereplős ♦ animációs ♦ mobillal készült rövidfilmmel lehet. AMiK Our Culture Short Film Festival » Kövesd az eseményeket a Facén is »

Bővebben...

Online Rajzfilmünnep – BMK rajzpályázat lezárultKedves Gyerekek, Szülők! Köszönjük a szép rajzokat, melyeket örömmel jutalmaztunk apróbb ajándékcsomagokkal. Reméljük jövőre is csatlakoztok hozzánk a következő Rajzfilmünnep alkalmával.

Bővebben...

Virtuális Séta: Egészség Világnapja 2020 – rajzpályázat eredményeÁprilis 9-én volt az Egészség Világnapja. E jeles nap alkalmából a Budapesti Művelődési Központ online rajzpályázatot hirdetett. A beérkezett rajzokból 6–8 és 9–10 éves korosztályból választottuk ki a legjobbakat. A beérkezett munkák virtuális séta alkalmával tekinthetők meg 2020. április 15-től honlapunkon. Az értesítést e-mailben is elküldjük a nyerteseknek. Köszönjük a részvételt és a nyerteseknek Gratulálunk!
Figyeljétek honlapunkat, Facebook, Instagram és Twitter oldalainkat, mert még egy rajzpályázatot hirdettünk Fecsegő Fecskék címmel »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760