Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Egészség VilágnapjaAz Egészség Világnapja alkalmából rajzpályázatot hirdetünk Mit jelent számodra az egészség? címmel. Célja, hogy felhívja az emberek figyelmét az egészséges táplálkozásra és a megelőzésre, a rendszeres vizsgálatok fontosságára.
Beadási határidő: postai úton 2020. március 30., személyesen 2020. április 2. 19.00 óráig
Intézményünk címe: Budapesti Művelődési Központ, 1119 Budapest, Etele út 55/A.

Pályázati feltételek »

Bővebben...

Elcsendesülés – vers- és esszéíró-pályázatA Vértes Agorája és az Új Forrás folyóirat pályázati felhívása vers és esszé írására Elcsendesülés címmel, a Költészet napja tiszteletére.
Beküldési határidő: 2020. február 15.
Eredményhirdetés időpontja: 2020. április 11., 18.00 – helyszíne: A Vértes Agorája
A Költészet napján, az Új Forrás  (UFo) és A Vértes Agorája közös irodalmi estjén.
Letölthető felhívás »

Bővebben...

Európai BizottságA kultúra és az audiovizuális tartalom áthidalása digitális úton címmel hirdet pályázatot az Európai Bizottság.
Pályázati határidő: 2020. május 14.

Bővebben...

Self-brandingAki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. Annak ajánljuk, aki nyitott az új ismeretekre, kevés az ideje és kényelmesen, karosszékében ülve szeretné élvezni, hogy házhoz jön a tudás!

Bővebben...

Visegrad FoundMegjelentek a Visegrádi Alap 2020-as első kis- és nagyösszegű, Visegrád+, valamint stratégiai támogatásai.

Pályázati határidő: 2020. február 1.

Bővebben...

pafi.huAz ötlet megfogalmazásától a finanszírozási terv elkészítéséig és annak végrehajtásáig, a saját aktuális ötletet fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a forrásszerzés folyamatán.

Bővebben...

Erasmus+Ez a tevékenység a demokratikus életben való aktív részvételre ösztönzi a fiatalokat, illetve előmozdítja a vitát a strukturált párbeszéd és az ifjúságpolitika megújított kerete által meghatározott témákra és prioritásokra vonatkozó kérdésekben. Szakpolitikai reformok támogatása az ifjúsági területen.
A pályázatok beadásának határidejei

Bővebben...

pafi.huWeboldalkészítő távoktatási tanfolyamot indítunk az interneten azoknak a vállalkozásoknak, személyeknek, intézményeknek és szervezeteknek, akiknek még nincs honlapjuk és azt maguk szeretnék megcsinálni.

Bővebben...

II. AMiKA Budapesti Művelődési Központ 2020-ban HARMADIK alkalommal rendezi meg az „A Mi Kultúránk (AMIK)” – rövidfilmfesztivált. A nevezéseket »  2020. március 31. kedd éjfélig várjuk. Mit jelent számodra a kultúra fogalma, milyen értékek fontosak a Te hétköznapjaidban? Jelentkezz pályázati felhívásunkra stábként vagy egyénileg, ha szívesen fejezed ki gondolataidat kreatív, vizuális eszközökkel, örömmel látnád viszont nyertes rövidfilmedet a mozivásznon is, és kötetlen hangulatban tanulni szeretnél ismert filmes szakemberektől. A fesztiválra nevezni három kategóriában ♦ élő szereplős ♦ animációs ♦ mobillal készült rövidfilmmel lehet. Kövesd az eseményeket a Facén is »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760