Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Emberi Erőforrások MinisztériumaAz Emberi Erőforrások Minisztériuma 300 millió forint keretösszeggel pályázatot hirdet közművelődési érdekeltségnövelő támogatásra. A pályázat célja közművelődési intézmény vagy közösségi színtér műszaki-technikai eszközállományának, berendezési tárgyainak gyarapítása, épületének karbantartása, felújítása.
A pályázat benyújtásának határideje: 2016. június 23.

Bővebben...

Pályázati Felhívás – Mesterek és tanítványok sorozatA Hagyományok Háza pályázatot hirdet Mesterek és tanítványok elnevezésű előadás-sorozatán való közreműködésre. Olyan hivatásos és műkedvelő népzenei együttesek, hangszeres vagy énekes szólisták jelentkezését várjuk, amelyek/akik a címben jelzett koncepciónak megfelelő, maximum 90 perces színpadi műsor összeállítását és bemutatását vállalják. A koncertet követően táncházat is tartunk a pályázók közreműködésével.
A pályázatok beérkezési határideje:
2017. április 21.

Bővebben...

PályázatmenedzserJogi személyek és egyéni pályázók nyújthatnak be pályázatot nemzetközi és/vagy országos turisztikai vonzerővel bíró kulturális, gasztronómiai rendezvények kulturális programok (programsorozatok/fesztiválok) támogatására.

Forrás: palyazatmenedzser.hu

A Színházművészet Kollégiuma Nyílt Pályázati FelhívásaA Színházművészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet magas művészeti színvonalú színházi tervek megvalósításának támogatására.
Pályázatot benyújtani az NKA portálján keresztül 2017. április 18-án, éjfélig lehet.

Bővebben...

506 milliós forrás a muzeális intézmények támogatásáraKét nagy pályázati program keretében 506 millió forintos összeg áll rendelkezésre a muzeális intézmények támogatására - jelentette be a kultúráért felelős államtitkár szerdán Komlón. Hoppál Péter hangsúlyozta: az idén tizennégy éves Kubinyi Ágoston Program keretében 370 millió forint áll az intézmények részére az állandó kiállítások felújítására, új kiállítások létrehozására és infrastruktúra-fejlesztésre.
Pályázati határidő: 2017. május 24.

Bővebben...

A Népművészet Ifjú MestereA kultúráért felelős miniszter az emberi erőforrások minisztere által adományozható elismerésekről szóló 26/2016. (IX.8.) EMMI rendelet alapján Népművészet Ifjú Mestere díjat adományoz. A díj odaítélése a miniszteri rendeletben és az emberi erőforrások minisztere által adományozható elismerések és egyes állami kitüntetések kezdeményezésének részletes szabályairól szóló 43/2016 (IX.8.) EMMI utasításban foglalt szabályozás szerint történik.
Pályázati határidő:
2017. május 2.

Bővebben...

Experimentális snitt – filmes pályázatA SZERETFILM STÚDIÓ FILMES PÁLYÁZATA (In memoriam Kovács András) középiskolásoknak és a felsőoktatási korosztálynak
A pályázatra olyan min. 1 perces, max. 3 perces mozgóképeket várunk, melyek egy beállítással (vágás nélkül) készültek és felvételi módszerükben és/vagy az ábrázolt helyzet, történet feldolgozását tekintve újszerű, kísérletező formanyelvet használnak.
A filmek leadási határideje: 2017. május 10. 24.00 óra

Bővebben...

A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult „A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései” című (EFOP-4.1.7-16 kódszámú) felhívás, az alábbiak szerint:
Eredeti szöveg:
tevékenységtípus: Nagy- és kisértékű tárgyi eszközök, bútorok készíttetése és beszerzése a 2. és 3. tevékenységek esetében régiónként 1-1 intézmény vagy szervezet részesül támogatásban.
A 4. tevékenység esetében településenként egy intézmény vagy szervezet részesül támogatásban.

Bővebben...

Összművészeti AlkotótáborAz Összpróba Alapítvány pályázati lehetőséget hirdetett meg a 2017-es nyári Összpróba Ifjúsági és Felnőtt Összművészeti Alkotótáborokban való ingyenes és kedvezményes részvételre.

Bővebben...

A népmese anyanyelvi kompetenciafejlesztő szerepének erősítése A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A népmese anyanyelvi kompetenciafejlesztő szerepének erősítése az informális és non-formális tanulásban” című (EFOP-3.3.4-17) felhívás.

A támogatási kérelmek benyújtására 2017. 03. 16-tól 2019. 03.18-ig van lehetőség.

Bővebben...

Muzsikáló BudapestA Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Hagyományok Háza közös pályázati felhívást tesz közzé Muzsikáló Budapest címmel. A projekt célja a magyarországi cigányzene támogatása és népszerűsítése.

Bővebben...

„A Lantos” – Arany János Bicentenáriumi Folklór Zenei Pályázat 2017Az Esztrád Színház pályázatot hirdet Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából – A Lantos elnevezéssel -, Arany János epikai és lírai költészetből választott mű, művek népzenei vagy népzenei alapokról építkező könnyűzenei feldolgozására – műfaji kötöttség nélkül.
Jelentkezési határidő:
2017. 03. 06. ♦ hétfő ♦

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760