Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Nemzeti Kulturális Alap Képzőművészet Kollégiuma nyílt pályázati felhívásaiA Nemzeti Kulturális Alap Képzőművészet Kollégiuma kilenc témában várja a pályázatokat.
Benyújtási határidők: 2019. április 18., éjfél.

 

 

Bővebben...

Széchenyi 2020Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva” című (TOP-7.1.1-16 kódszámú) felhívás.

Bővebben...

Jelentkezz a Kőrösi Csoma Sándor Program vagy a Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának!PÁLYÁZZ! Segítsd tudásoddal a külhonban, diaszpórában vagy szórványban élő magyarságot! Jelentkezz a Kőrösi Csoma Sándor Program vagy a Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának!
Jelentkezési határidő: 2019. március 25.
A pályázatot postán kell benyújtani, beérkezési határidő: április 2.

Bővebben...

Pályázat6 milliárd Ft tervezett támogatási keretösszeggel jelent meg „Az egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása” című (EFOP-3.7.3-16) felhívás a Széchenyi 2020 keretében. A támogatásra kulturális intézmények pályázhatnak 2017. január 23. és 2019. január 23. között.

Bővebben...

Az NKA Szépirodalmi Kollégiuma Nyílt Pályázati FelhívásaiAz NKA kiírta az aktuális Szépirodalmi Kollégiuma nyílt pályázati felhívásait alkotói és sajtótermékek támogatására.
Altémák kódszámai alkotói támogatásra: 107102/142, 107102/143
Sajtótermékek támogatására: 107201/144, 107201/144

Benyújtási határidő: 2019. április 1., éjfél.

Bővebben...

Self-brandingAki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. Annak ajánljuk, aki nyitott az új ismeretekre, kevés az ideje és kényelmesen, karosszékében ülve szeretné élvezni, hogy házhoz jön a tudás!

Bővebben...

Duplájára emelt keretösszeggel folytatódik a Staféta pályázatNegyedik alkalommal hirdette meg a Fővárosi Önkormányzat a tehetséggondozás és a fiatal pályakezdő művészek támogatására életre hívott Staféta pályázatot, amely az idén csaknem a duplájára emelt pályázati keretösszeggel jelent meg.
Benyújtási határidő: 2019. április 12. 16.00 óra. A Jurányi Házban 2019.  március 28-án 14.00 órától pályázatíró workshopot tartanak, ahol bemutatják a pályázati felületet és megválaszolják a felmerülő kérdéseket. Letölthető pályázati felhívás »

Bővebben...

pafi.huAz ötlet megfogalmazásától a finanszírozási terv elkészítéséig és annak végrehajtásáig, a saját aktuális ötletet fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a forrásszerzés folyamatán.

Bővebben...

NKA Közzétették a Nemzeti Kulturális Alap tájékoztatóját a Közművelődés Kollégiuma döntéséről: járási és megyei, országos és nemzetközi hatókörű közművelődési és közösségi rendezvények és szakmai konferenciák megrendezése és közművelődési eseményekre és rendezvényekre, valamint kétezer fő alatti magyarországi kistelepülések tevékenységére odaítélt támogatásokról.

Bővebben...

pafi.huWeboldalkészítő távoktatási tanfolyamot indítunk az interneten azoknak a vállalkozásoknak, személyeknek, intézményeknek és szervezeteknek, akiknek még nincs honlapjuk és azt maguk szeretnék megcsinálni.

Bővebben...

II. AMiKA Budapesti Művelődési Központ idén MÁSODIK alkalommal rendezi meg az „A Mi Kultúránk (AMIK)” – rövidfilmfesztivált. A nevezéseket »  2019. március 22. péntek éjfélig várjuk. Mit jelent számodra a kultúra fogalma? Valami tankönyves definíciót vagy ennél izgalmasabbat? Verset, színházat, múzeumot,vagy dalszöveget, graffitit, animációt? Mondd el és mutasd meg filmes eszközökkel, hogy mi a Te kultúra értelmezésed! A fesztiválra nevezni három kategóriában ♦ élő szereplős ♦ animációs ♦ mobillal készült rövidfilmmel lehet. Az eseménysorozatra 2019. április 23. és 27. között kerül sor a BMK-ban. Kövesd az eseményeket a Facebookon is »

Bővebben...

Tempus Közalapítvány„A pályázatíró csak lenyúlta a pénzt, nekünk kellett megírni az egész pályázatot. Folyton telefonálgattak, hogy küldjük át ezt, meg írjuk meg azt." „A pályázatok olyan bonyolultak, hogy képtelenség magunknak megírni, azt se értem, mit kérdeznek. Egyébként is kell a jó összeköttetés."

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760