Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

III. A Mi Kultúránk (III. AMiK) – rövidfilmfesztivál pályázat felhívásaIdén 3. alkalommal rendezzük meg az „A Mi Kultúránk (AMIK)” – rövidfilmfesztivált. A nevezéseket »  meghosszabbított nevezési határidőig: 2021. április 4.  vasárnap éjfélig várjuk.  Mit jelent számodra a kultúra fogalma, milyen értékek fontosak a Te hétköznapjaidban? Jelentkezz pályázati felhívásunkra stábként vagy egyénileg, ha szívesen fejezed ki gondolataidat kreatív, vizuális eszközökkel, örömmel látnád viszont nyertes rövidfilmedet a mozivásznon is, és kötetlen hangulatban tanulni szeretnél ismert filmes szakemberektől. A fesztiválra nevezni három kategóriában ♦ élő szereplős ♦ animációs ♦ mobillal készült rövidfilmmel lehet. AMiK Our Culture Short Film Festival » Kövesd az eseményeket a Facén is »

Bővebben...

Házi kedvencem karácsonya – rajzpályázat díjazottaiA Budapesti Művelődési Központ Szerénke klubja rajzpályázatot hirdetett budapesti óvodások és iskolások számára. A karácsony a szeretet ünnepe, melybe beletartoznak dédelgetett házi kedvenceink is. A pályázat témái: Kis kedvenced hogyan vesz részt az ünneplésben? ♦ Mit gondolsz, hogyan karácsonyozhatnak a vadon élő állatok? A pályázat határideje lejárt! Köszönjük a 300 db! szép alkotást. Gratulálunk a nyerteseknek: 5-6 éves korosztály» ♦ 7-8 éves korosztály» ♦ 9-10 éves korosztály» ♦ 11-12 éves korosztály»13-14 éves korosztály»Különdíjasok»

Bővebben...

 Magyar Művészeti Akadémia művészeti ösztöndíj elnyerésére hirdet pályázatot A Magyar Művészeti Akadémia három évre szóló, havi bruttó 200.000 forint összegű művészeti ösztöndíj elnyerésére hirdet pályázatot 100 fő részére.
A pályázatok beadási határideje: 2021. március 22.

Bővebben...

Mi lesz az év szava 2020-ban?Mit mutatnak a korfestő szavak? A tavalyi brexit után 2020-ban mi lesz az év szava? A járvánnyal kapcsolatos szavak közül melyek lesznek a lista elején? Idén is keresik az év szavait a TINTA Könyvkiadóban.
A TINTA Könyvkiadó honlapján ide kattintva három szóval bárki szavazhat a 2020. év szavaira. A szavazás után megtekinthető a szavak versengésének pillanatnyi állása és az előző évek szavai.

Bővebben...

XIII. Országos Népi Mesterségek Művészete pályázatA pályázat célja, hogy a hagyományos népi iparművészeti ágakon (szőttes, hímzés, fazekasság, faragás) kívül rekedt, vagy kevéssé művelt kézműves- és háziipari tevékenységek hagyományait és technológiáit megmentsük, megújítsuk és továbbfejlesszük. Továbbá, hogy olyan alkotások készüljenek, amelyek a hagyományokat korszerű, új formában dolgozzák fel.

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 19. 16.00.

Bővebben...

Virtuális Séta: Egészség Világnapja 2020 – rajzpályázat eredményeÁprilis 9-én volt az Egészség Világnapja. E jeles nap alkalmából a Budapesti Művelődési Központ online rajzpályázatot hirdetett. A beérkezett rajzokból 6–8 és 9–10 éves korosztályból választottuk ki a legjobbakat. A beérkezett munkák virtuális séta alkalmával tekinthetők meg 2020. április 15-től honlapunkon. Az értesítést e-mailben is elküldjük a nyerteseknek. Köszönjük a részvételt és a nyerteseknek Gratulálunk!
Figyeljétek honlapunkat, Facebook, Instagram és Twitter oldalainkat, mert még egy rajzpályázatot hirdettünk Fecsegő Fecskék címmel »

Bővebben...

„Újratervezés!” – Gyermek és Ifjúsági Alapprogram pályázataMegjelent a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram „Újratervezés!” című pályázata. A pályázat kódja: IFJ-GY-21-A.
A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. március 3. 23.59 óra.
A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogramból az idei évben az újratervezésre koncentrálva a következő tevékenységekre lehet pályázni: 

Bővebben...

NKAHivatkozva a 85/2020. (IV. 5.) Korm. rendelet 18. §-ában foglaltakra az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az alábbiakról tájékoztatja a tisztelt Pályázókat és Kedvezményezetteket: a veszélyhelyzet megszűnésének napjáig a központi költségvetés terhére nyújtott költségvetési támogatásból megvalósuló, a veszélyhelyzet kihirdetése napján megvalósítási határidőben lévő programokkal, projektekkel összefüggő támogatási jogviszonyokban meghatározott támogatott tevékenység megvalósulási, beszámolási és hiánypótlási határidők és egyéb kapcsolódó kedvezményezetti kötelezettségek időtartama a veszélyhelyzet időtartamával megegyező mértékben meghosszabbodik.

Bővebben...

Pályázati tájékoztatás a Népművészet Ifjú Mestere díj elnyerésének lehetőségérőlA Népművészet Ifjú Mestere díj az egyes népművészeti ágakban kiemelkedő alkotó- vagy előadó-művészeti teljesítmény elismerésére 15–35 év közötti népművészeti alkotó- és előadóművészek részére adományozható, átadására augusztus 20-a alkalmából kerül sor. A 2021-ban kiadható díjak száma 5. A díjazott az adományozást igazoló oklevelet és pénzjutalmat kap. A díjjal járó pénzjutalom mértéke az illetményalap tizenkétszeresének megfelelő összeg. 
Jelentkezési határidő: 2021. április 01. 23.59. További információ »

Bővebben...

Self-brandingAki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát. Annak ajánljuk, aki nyitott az új ismeretekre, kevés az ideje és kényelmesen, karosszékében ülve szeretné élvezni, hogy házhoz jön a tudás!

Bővebben...

Megjelent a HUNG-2021 pályázati felhívásAz Agrárminisztérium pályázatot írt ki a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására, valamint a települési, tájegységi értéktárak segítésére, Kárpát-medencei hagyományos öltözetkultúra továbbörökítésére. A pályázat kiemelt célja, hogy elősegítse a nemzeti értékek megőrzését a következő generációk számára, hogy mindennapi életük részévé váljanak, maradjanak. A pályázatok véglegesítésére 2021. március 1. 8.00 órától 2021. március 30. 23.59 percig van lehetőség.

Bővebben...

pafi.huWeboldalkészítő távoktatási tanfolyamot indítunk az interneten azoknak a vállalkozásoknak, személyeknek, intézményeknek és szervezeteknek, akiknek még nincs honlapjuk és azt maguk szeretnék megcsinálni.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760