Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Duplájára emelt keretösszeggel folytatódik a Staféta pályázatNegyedik alkalommal hirdette meg a Fővárosi Önkormányzat a tehetséggondozás és a fiatal pályakezdő művészek támogatására életre hívott Staféta pályázatot, amely az idén csaknem a duplájára emelt pályázati keretösszeggel jelent meg.
Benyújtási határidő: 2019. április 12. 16.00 óra. A Jurányi Házban 2019.  március 28-án 14.00 órától pályázatíró workshopot tartanak, ahol bemutatják a pályázati felületet és megválaszolják a felmerülő kérdéseket. Letölthető pályázati felhívás »

A programban idén a prózai darabok mellett előnyt élvez a néptáncot fókuszba helyező, valamint a cirkuszművészeti, illetve a cirkuszművészetet valamely társművészettel kombináló produkciók támogatása.

Az elmúlt években a Staféta pályázat keretében több mint 20 önálló produkció valósulhatott meg – olvasható az Emberi Erőforrások Minisztériuma és Főpolgármesteri Hivatal közleményében. Mint írják, a sikerre való tekintettel a Fővárosi Önkormányzat által biztosított, 20 millió forintnak megfelelő támogatási összeg mellé 2019-ben az Emberi Erőforrások Minisztériumának Kultúráért Felelős Államtitkársága további 20 millió forintos támogatást nyújt.

A prózai művek mellett, a műfaji sokszínűségre tekintettel, a program a Kárpát-medencében élő népek tánchagyományának ápolását, a magyar táncok értékeinek kiemelését, népszerűsítését is kiemelt célként kezeli – áll a közleményben.

A független előadóművészek támogatására életre hívott nyílt pályázatot az eddigi évekhez hasonlóan a FÜGE Egyesület bonyolítja le. A pályázati adatlap a FÜGE hivatalos weboldalán érhető el.

AZ ELBÍRÁLÁS HATÁRIDEJE ÉS A HIVATALOS EREDMÉNYHIRDETÉS
A pályázatok elbírálásának várható időpontja és közzététele: 2019. május 30-a.

A PÁLYÁZATTAL KAPCSOLATBAN TOVÁBBI FELVILÁGOSÍTÁS, INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ: Gulyás Dóra / FÜGE, projektvezető+36-70-443-0211

Forrás: szinhaz.org

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760