Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

NKAHivatkozva a 85/2020. (IV. 5.) Korm. rendelet 18. §-ában foglaltakra az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az alábbiakról tájékoztatja a tisztelt Pályázókat és Kedvezményezetteket: a veszélyhelyzet megszűnésének napjáig a központi költségvetés terhére nyújtott költségvetési támogatásból megvalósuló, a veszélyhelyzet kihirdetése napján megvalósítási határidőben lévő programokkal, projektekkel összefüggő támogatási jogviszonyokban meghatározott támogatott tevékenység megvalósulási, beszámolási és hiánypótlási határidők és egyéb kapcsolódó kedvezményezetti kötelezettségek időtartama a veszélyhelyzet időtartamával megegyező mértékben meghosszabbodik.

Ez a lehetőség a veszélyhelyzet kihirdetése napját megelőzően vagy a veszélyhelyzet ideje alatt megkötött támogatói okiratokra/szerződésekre is vonatkozik, amelyek esetében a programok még megvalósítási határidőben vannak.

Figyelem! Jelen állásfoglalás:

  • nem érinti a veszélyhelyzet kihirdetése napját megelőzően lejárt határidejű megvalósulási, beszámolási és hiánypótlási határidőket és egyéb kapcsolódó, a kedvezményezettet érintő kötelezettségek határidejét, időpontját, vagy időtartamát, valamint
  • a veszélyhelyzet kihirdetése napját megelőzően lejárt határidejű kötelezettségek nem teljesítésével összefüggő jogkövetkezmények alól nem mentesít.

Forrás: NKA

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760