Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Szeretem az állatokat! – HomeCamp rajzpályázatA koronavírus „időszámítása idején nem minden szülő engedi el szívesen gyermekét táborozni, előfordulhat, hogy elfogyott a szabadsága, esetleg szűkösebbek a keretek, így elmarad a közös nyaralás. Online táborunkkal az otthon maradt családoknak szeretnénk segíteni, s egy kis időre lekötni a lurkók figyelmét: minden napra egy-egy tervezett programmal. A szerdai Természeti Kisokos kapcsán „Szeretem az állatokat! címmel online rajzpályázatot hirdetünk óvodások és kisiskolások számára.
Beküldési határidő: 2020. szeptember 12. éjfél.

Az aprónép még nem érti igazán, miért változott meg egyik pillanatról a másikra a világ. A kisgyerekek ebben az „új” világban nehezen viselik az új szabályokat, s a szülők sincsenek ezzel másképpen, ami szintén teljesen természetes állapot. HomeCamp online táborunkban »  minden napra jut egy játékos foglalkozás, melynek keretében szerdánként eljutunk a Vácrátóti Botanikus kertbe, a Budakeszi Vadasparkba, az Állat- ésSzeretem az állatokat! – HomeCamp rajzpályázat Növénykertbe, a Tropicáriumba és a Hérosz Állatotthonba, s nekik is szól pályázatunk.

A pályázat kiírását kibővítjük azok számára is, akik nyáron találkoztak, vagy megtekintették kedvenc állatukat és szívesen megörökítik, vagy már le is rajzolták ezt az örömteli pillanatot.

 

A pályázat témája: Szeretem az állatokat!

Kategóriák:

 • Vadállatok – állatkerti, vadasparki és erdő-mező állatai
 • Vízi- és vízparti állatok
 • Háziállatok, kertlakók, hobbiállatok

 Pályázati feltételek:

 • Korosztály: 5–10 év,
 • Technika: zsírkréta vagy akvarell,
 • Méret: A/4-es méret (rajzlap),
 • Egy pályázó, egy alkotással pályázhat.

Pályaművekhez, kérjük, megadni:

 • a rajz címe,
 • a pályázó neve,
 • korosztály/csoportnév/osztály,
 • óvoda/iskola neve, címe, telefonszáma, e-mail címe.

Beadási határidő:
Csak online formában: 2020. szeptember 12. éjfélig. Csak online formában: 2020. szeptember 12. éjfélig. A beküldhető művek száma: 1 db, formátuma: .jpg, .jpeg .png vagy .tiff képfájl, maximum 2 MB méretben.
A rajzokat rajztanár zsűri bírálja el.

Díjazás:

 • Az első három helyezett: egy szabadon választott őszi kézműves foglalkozáson vehet részt a Budapesti Művelődési Központban, vagy  választhat magának és osztályának felelős állattartás előadást sok-sok kisállat bemutatásával.
 • Meglepetés díjak.

 

 Kapcsolódó cikkeink:

Információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , +36 1 371 2760

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

 Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760