Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Pályázat Minősített Közművelődési Intézmény Címre és a Közművelődési Minőség DíjraAz Emberi Erőforrások Minisztériuma 2021-ben is meghirdeti a Minősített Közművelődési Intézmény Cím és a Közművelődési Minőség Díj pályázatot. A pályázat célja a közművelődési tevékenységet végző intézmények minőségorientált működésre ösztönzése és a közművelődési minőségfejlesztés területén elért eredményeik elismerése. Jelentkezési határidő: 2021. április 17.

A Minősített Közművelődési Intézmény Cím a kiemelkedő teljesítményt nyújtó közművelődési intézményeknek adományozható. A Közművelődési Minőség Díjra azok a szervezetek pályázhatnak, amelyek érvényes Minősített Közművelődési Intézmény Címmel rendelkeznek.

Az elismeréseket a közművelődési tevékenységet végző intézmények 2020. január 1. óta elért eredményeiért ítélik meg.

A Címeket és a Díjat az emberi erőforrások minisztere 2022 januárjában, a Magyar Kultúra Napja alkalmából adja át.

A közművelődés minőségbiztosítási rendszere megkívánja a szervezetektől a hatékony feladatellátás mellett azt is, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjék a tevékenységekben részt vevők igényeit, mérjék az intézményhasználók elégedettségét.

E célokat szolgálják a struktúrájukban és az értékelőlapok tartalmában, valamint a követelményrendszerében – a korábbi évekhez képest – megváltozott, Minősített Közművelődési Intézmény cím pályázat is.

Pályázat benyújtási határidő: 2021. augusztus 31.

A részletes pályázati kiírás és dokumentáció az Emberi Erőforrások Minisztériumának honlapján érhető el: kormany.hu

Minősített Közművelődési Intézmény Cím letölthető dokumentációi: kormany.hu

Közművelődési Minőség Díj letölthető dokumentációi: kormany.hu

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak a Nemzeti Művelődési Intézet Szakfelügyeleti és Minőségfejlesztési Központjának munkatársaihoz:

  • Török Rita, mobil: 06 20 437 89 19, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Varga Marietta, mobil: 06 20 364 65 45, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Forrás: nmi.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760