Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Hagyomány és Modernitás – összművészeti nap középiskolásoknakA Budapesti Művelődési Központ egy olyan összművészeti napot szervez középiskolások részére, melyen kiemelt szerepet kap a tehetséggondozás, valamint intézményünkhöz híven a hagyományos és a kortárs műfajok párhuzamos bemutatása is. Táncworkshopok »  Alkotói pályázat »» Programok »»
Időpont: 2018. november 10. szombat  9.00–17.00 óra.
Jelentkezési határidő: 2018. november 5.
Minden program ingyenes.

Bővebben...

MNE Szakmai MűhelyTisztelt Népművelő Kollégák! Szeretettel várunk őszi műhelymunkánkra, amelynek célja a közművelődés jogi környezetének változásiból erdő intézményi és önkormányzati feladatok, áttekintése. Az egyes szabályozó dokumentumok elkészítésének gyakorlati problémáinak megbeszélése. Közvetlen célunk, hogy olyan gyakorlati tudnivalókat adjunk át, amelyet közvetlenül tudtok majd használni a mindennapokban.

Bővebben...

„Mentés másként” – a statisztikai adatgyűjtések hasznosulása régen és ma – szakmai fórumKedves Kollégák, meghívunk »Mentés másként« – a statisztikai adatgyűjtések hasznosulása régen és ma a közművelődési statisztikai adatgyűjtés tapasztalatairól szóló fórumunkra. Mi történik az adatokkal, hogyan érhetők el a felhasználók számára az intézmények és szervezetek által összegyűjtött információk? Bemutatjuk a KSH honlapjának adatbázisait, statikus felületeit, lekérdező rendszereit, a különféle ingyenes szolgáltatásokat.
Időpont: 2018. november 6-án ♦ kedden ♦ 10.00 órától.
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.), Művészklub. Regisztráció »
Program Letölthető meghívó »

Bővebben...

Budapest 1956Különleges programra készül a MÁV Szimfonikus Zenekar. 2018 október 27-én szombaton este 19.00 órakor a Vigadó Dísztermében (1051 Budapest, Vigadó tér 2.) ünneplik zenével az 1956-os forradalom 62. évfordulóját és a most nyolcvanéves Tommy Vig muzsikáját.

Bővebben...

Szerzői jogok, avagy hogyan szervezzünk jogszerűen – szakmai fórumA „Szerzői jogok, avagy hogyan szervezzünk jogszerűen” c. szakmai fórumra 2018. október  18-án  került sor a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.). Rendezvényünk alkalmat adott arra, hogy a közösségi intézmények megismerkedhessenek a hazai szerzői jogi törvényalkotás és szabályozás rendszerével, valamint segítséget kaptak a jogszerű szervezéshez. Meghívott vendégünk  Kertész Csaba Zoltán | régiómenedzser | Artisjus volt.

Bővebben...

Utazó Művészek FórumaAz Utazó Művészek Fóruma című portál olyan vizuális és előadóművészek számára nyújt gyakorlati információkat, akik gyakran dolgoznak külföldön.

Bővebben...

MAGYAR FESTÉSZET NAPJAA Kondor Béla Közösségi Ház szeretné méltón megünnepelni a MAGYAR FESTÉSZET NAPJÁT. Ennek jegyében négynapos napos rendezvénysorozattal készülünk.
A rendezvénysorozat egyik kiemelt célja, hogy bemutassa a festés, az alkotás örömét, a színek lenyűgöző, varázslatos világát.
Időpont: 2018. október 5-6, október 15 és október 20.

Bővebben...

Családi kedvezményAz engedéllyel rendelkező muzeális intézmények minden hónap egyik – a múzeum által meghatározott - hétvégéjén ingyenes belépést biztosítanak többek között azok számára (legfeljebb két fő), akik legalább két 18 év alatti személyt kísérnek.

Bővebben...

Protokoll Klub októberbenHa már okozott gondot egy rendezvény megszervezésekor a protokoll, akkor szeretettel várunk havi egy alkalommal megrendezésre kerülő szakmai klubunkban. A klub célja, hogy a kollégák segítséget kapjanak munkájukhoz, a tanultakat feleleveníthessék és kibővíthessék, a tapasztalataikat megoszthassák egymással és nem utolsó sorban, a felmerülő kérdéseikre választ kaphassanak.
Következő időpont: 2018. október 25-én ♦ csütörtökön ♦ 11.00 órától.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Etele út 55./A)
A klubfoglalkozás díja »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760