Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

a kulturális jogszabályok változásai – kerekasztal-beszélgetésMeghívjuk a kulturális jogszabályok változásai témakörben összehívott szakmai kerekasztal-beszélgetésre a Budapesti Művelődési Központba. Témája a 2017. év végén hatályba helyezett közművelődési szakmát érintő jogszabályok értelmezése és a gyakorlati alkalmazás lehetőségeinek áttekintése.
Időpont: 2018. február 20. ♦  kedd 14.00 órától.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. kerület, Etele út 55/A.)
Regisztráció »

Bővebben...

MOZART – másképpBécsi klasszikus fuvolás kvartettek az óbudai Kassák Múzeumban. Műsoron Mozart-művek korabeli átiratai.
Időpont: 2017. november 5.  18:00, 2017. december 3.  18:00, 2018. január 21.  18:00
Helyszín: Zichy-kastély (Budapest III, Fő tér 1.)

Bővebben...

Meghívó Táborszervezés A-tól Z-ig módszertani műhelybeTáborszervezés A-tól Z-ig – módszertani műhely a táborszervezés gyakorlati kérdéseiről
Kedves Kollégák, meghívunk február 22-ei módszertani műhelyünkbe. Célunk, hogy a közművelődésben dolgozó kollégák megismertessék egymással saját táborszervezői tapasztalataikat, nehézségeiket és a jó példákat.
Időpont: 2018. február 22. ♦ csütörtök ♦ 10.00–12.00 óra.

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
Regisztráció »

Bővebben...

Utazó Művészek FórumaAz Utazó Művészek Fóruma című portál olyan vizuális és előadóművészek számára nyújt gyakorlati információkat, akik gyakran dolgoznak külföldön.

Bővebben...

Szalvétatechnika dekupázzsal„Ismerje meg a kézműves alkotásban való elmélyülés élményét minél több gyermek!” Ezt a célt szolgálja alkotóműhelyünk, amely a nyári táborokban természetes és újrahasznosítható alapanyagokból elkészíthető tárgyakat, technikákat ismertet meg a foglalkozásvezetőkkel. A tervezéstől a kivitelezésig megmutatjuk, miként támogassuk a gyermekeket az alkotásban.
Időpont: 2018. március 22. ♦ csütörtök ♦ 10.00 óra.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)
Regisztráció »

Bővebben...

Családi kedvezményAz engedéllyel rendelkező muzeális intézmények minden hónap egyik – a múzeum által meghatározott - hétvégéjén ingyenes belépést biztosítanak többek között azok számára (legfeljebb két fő), akik legalább két 18 év alatti személyt kísérnek.

Bővebben...

Kulturális Örökség Európai Éve 2018A Kulturális Örökség Európai Évének érték orientált pillérei az európai keresztény kulturális örökség megosztásának előmozdítása, az európai identitás és a közös európai térséghez való tartozás érzésének erősítése – hangsúlyozta Latorcai Csaba a Kulturális Örökség Európai Éve szakmai megnyitó rendezvényén, ahol a résztvevők megismerkedhettek többek között az Év hazai megvalósítási stratégiájával, az állami műemlék-helyreállítási projektekkel, a Magyar Kormány értékmegőrzésre vonatkozó elveivel, célkitűzéseivel.

Bővebben...

Budapesti Népművelők Egyesülete - BNETisztelt Igazgató/ Intézményvezető Kolléga!
A Budapesti Népművelők Egyesülete szakmai programokon való
találkozásainak alkalmával, rendszeresen megfogalmazódnak olyan, a mindennapi szakmai és intézményvezetői munkánkkal kapcsolatos kérdések, melyekre folyamatosan jó gyakorlatokat, célravezető módszertani megoldásokat keresnek, és ezekről igyekszenek a legszélesebb körben tájékoztatást adni.
Aktuális társadalompolitikai és szakmapolitikai kérdések megvitatása mellett, tájékoztatás, módszertani segítségnyújtás (hangsúlyosan a szaktörvényünk változásából adódó feladataink végrehajtásához) és tapasztalatcsere a célja következő intézményvezetői fórumnak, melyre tisztelettel hív és vár mindenkit  Budapesti Népművelők Egyesülete!
A fórum időpontja: 2018. február 27. ♦ kedd ♦10.00 óra. 
Helyszín:  KMO Művelődési Ház, 1191. Budapest, Teleki utca 50.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760