Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Meghívó BMK Nemzetközi Klub – Visegrad Fund pályázati workshopraWorkshopunkon megismerkedhetnek a Visegrad Fund szerteágazó pályázati rendszerével. Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be a projekttervezés, pályázatírás és megvalósítás folyamatát.
Időpontja: 2020. január 24. péntek 10.00 órától.

Helyszíne:  Budapesti Művelődési Központban  (XI., Etele út 55/A.). Regisztráció »
Meghívott előadó: Tóth Tamás, a Büki Művelődési és Sportközpont és Könyvár igazgatója.

Bővebben...

Ha január, akkor Pajtaszínházi Szemle!Ez évben is a magyar kultúra napja előtt tisztelegve, a jeles dátumot követő hétvégén – 2020. január 25–26-án – a Pajtaszínházi Szemlén mutatkoznak be az V. Pajtaszínház Programba bevont települések előadásaikkal a Nemzeti Színház stúdiószínpadain.

Bővebben...

Kultúrházak éjjel-nappal 20202020-ban február 14. és 16. között ismét egy teljes hétvégén át várjuk az érdeklődőket országszerte több száz kulturális központban, művelődési házban, változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat részeként.
„Mindennap értéket adunk” – ezzel kívánjuk jelezni, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.
Regisztráció és programfeltöltés határideje: 2020. február 1.

Bővebben...

Életrajzi film a Frankenstein írónőjéről a mozikbanÁprilis 4-től érkezik a mozikba a Mary Shelley – Frankenstein születése című életrajzi dráma, a címszerepben Elle Fanninggel. A film bemutatja, hogyan született meg a világirodalom legismertebb gótikus rémregénye egy fiatal írónő tollából egy olyan korban, amikor a nőknek még teljesen más szerepet szánt a társadalom.

Bővebben...

BNE KerületlátogatásKedves Kollégák!
Szeretettel vár mindenkit a Budapesti Népművelők Egyesülete következő szakmai rendezvényére, a kispesti kerületlátogatásra.
Időpontja 2020. január 28. 9.00.
Részvételi szándékot kérjük, január 24-én, pénteken 13.00 óráig jelezzétek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

Bővebben...

Utazó Művészek FórumaAz Utazó Művészek Fóruma című portál olyan vizuális és előadóművészek számára nyújt gyakorlati információkat, akik gyakran dolgoznak külföldön.

Bővebben...

KEKSZ konferencia 2020Érdekel, mit gondol a fiatal generáció a közművelődésről? A szakma jövőjéről, a benne rejlő lehetőségekről? Kíváncsi vagy rá, milyen gondolatmenet mentén haladnak a szakma „nagy öregjei”? Neked is vannak elképzeléseid és ötleteid a kulturális élet és a közösségszervezés reformját illetően? Szívesen kapnál inspirációt valakitől, aki már sokat tett le az asztalra? Akkor a KEKSZ-en a helyed! Légy résztvevője te is az ország első interaktív közművelődési konferenciájának és mondd el véleményedet, gondolkodj együtt velünk és meglátod, szárnyakat kapsz!
Helyszín: Művészetek Háza Gödöllő (Gödöllő, Szabadság út 6.)
Időpont: 2020. 02. 27. ♦ csütörtök ♦ 10.00

Bővebben...

Családi kedvezményAz engedéllyel rendelkező muzeális intézmények minden hónap egyik – a múzeum által meghatározott - hétvégéjén ingyenes belépést biztosítanak többek között azok számára (legfeljebb két fő), akik legalább két 18 év alatti személyt kísérnek.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760