Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Meghívó BMK Nemzetközi KlubbaKedves Kolléga, kedves Érdeklődő! Meghívunk a kulturális szakemberek nemzetközi klubjának első őszi találkozójára október 5-én 10.00 órától az ERőMŰVHÁZ-ba. Klubunkba a főváros kulturális intézményeiben nemzetközi rendezvényeket, projekteket szervező kollégákat hívjuk eszmecserére a „A TEMPUS pályázati lehetőségei” címmel.
Előadó: Tarján Enikő, a TEMPUS Közalapítvány kommunikációs munkatársa.
A klub időpontja: 2017. október 5. ♦ csütörtök ♦ 10.00 órától.
Helyszín: ERőMŰVHÁZ Nonprofit Kft. (1077 Budapest, Wesselényi utca 17.). Regisztráció »

Bővebben...

Kiállítás a Capa KözpontbanRobert Capa, a tudósító címmel tekinti át a világhírű, magyar származású fotográfus pályafutásának főbb állomásait a budapesti Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ kedden megnyílt tárlata. A kiállítás 2017. december 31-éig látogatható.

Bővebben...

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTIMegnyílt az Ars Sacra Fesztivál, a jövő vasárnapig tartó rendezvénysorozat több mint hatszáz ingyenes művészeti, kulturális programmal várja az érdeklődőket szerte az országban és a határon túl is. A fesztivált Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek nyitotta meg a Magyar Nemzeti Múzeumban péntek délután.

Bővebben...

Marczibányi Téri Művelődési Központ A Marczibányi Téri Művelődési Központ (II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.) 2017. október 9–15. között ismét megrendezi a Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlét.A szemlére hivatásos színházi társulatok 2015. január 1. után bemutatott előadásai nevezhetők, amelyek nem szerepeltek 2016-ban a Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálén.

Bővebben...

Bepillantás egy Minősített Közművelődési Intézmény mindennapjaibaKedves Kolléga, tisztelt Érdeklődők! Meghívunk szeptember 26-án délelőtt 10.00 órától egy látogatásra és tapasztalatcserére az idén Minősített Közművelődési Intézmény címet elnyert Csokonai Kulturális és Sportközpontba. 
Helyszín: Csokonai Kulturális és Sportközpont (Budapest XV. kerület, Eötvös u. 64.)
Időpont: 2017. szeptember 26. 10.00–12.00 óra.
Program »

Regisztráció »

Bővebben...

Utazó Művészek FórumaAz Utazó Művészek Fóruma című portál olyan vizuális és előadóművészek számára nyújt gyakorlati információkat, akik gyakran dolgoznak külföldön.

Bővebben...

Magyar Népművelők EgyesületeA Magyar Népművelők Egyesülete ez évben is megrendezi a Nyugalmazott Népművelők Találkozóját. Az immáron kilencedik alkalommal megszervezett rendezvényt Martfűn tartjuk 2017. szeptember 20–21-én.

Bővebben...

Családi kedvezményAz engedéllyel rendelkező muzeális intézmények minden hónap egyik – a múzeum által meghatározott - hétvégéjén ingyenes belépést biztosítanak többek között azok számára (legfeljebb két fő), akik legalább két 18 év alatti személyt kísérnek.

Bővebben...

3D-ben tér vissza a mozikba a Terminator 226 évvel az eredeti bemutatója után visszatér a mozivásznakra minden idők egyik legjobb akciófilmje, a Terminator 2 – Az ítélet napja. A James Cameron csapata által digitálisan felújított és 3D-be átalakított, kultikus alkotást szeptember 14-től a klasszikus magyar szinkronnal vetítik a hazai filmszínházak, a budapesti Corvin Mozi 3D technikával felszerelt nagytermében már premier előtt látható.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760