Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Meghívó a Rendezvényszervezés etikettje c. szakmai fórumraA Rendezvényszervezés etikettje c. 2019. május 22-én szakmai fórumra TIT Stúdió Egyesületben (Bp. XI., Zsombolyai u. 6. .
Legyen szó egy összejövetelről, akár kicsi vagy nagyszabású rendezvényről, célszerű ismerni az etikettet, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a sikerességét.
Előadók voltak: dr. Koncz Gábor, elnök–igazgató, TIT Stúdió Egyesület és Nagy Ildikó protokoll szakértő, mester tanár, címzetes docens.

A rendezvényprotokoll a rendezvényszervezési és illemszabályok összességét öleli fel.

A címkét jelentő francia étiquette szó eredetileg olyan feljegyzést jelentett, amiben a neveket, rangokat, a különböző szertartások lebonyolítását rögzítették. Az udvari szertartás- és illemszabályok összességét jelentette. Fénykorát XIV. Lajos versailles-i udvarában élte.

Ma már a viselkedés maga a jó modor, a magatartás, az önfegyelem; sőt a protokoll idesorolja a jellemet, a megjelenést, az öltözködést, a fellépést, az illedelmességet, az udvariasságot, az előzékenységet, a figyelmességet, a tapintatot, a pontosságot, a szerénységet és a türelmet.

Ajánljuk a szakmai fórumot mindazon intézmények, civil szervezetek, vállalkozások munkatársai számára, akik kis- és nagyrendezvényeket szerveznek, vendégeket fogadnak.

Program:

10.00 órától – dr. Koncz Gábor, elnök–igazgató TIT Stúdió Egyesület
11.00 órától – Nagy Ildikó protokoll szakértő, mester tanár, címzetes docens

Moderátor: Pongrácz Éva szakmai munkatárs, a Budapesti Művelődési Központ

Kérjük, hogy részvételi szándékod, az alábbi űrlapon keresztül, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levélben jelezd.

 Információ: Pongrácz Éva, +36 1 371 2787, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760