Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Meghívó karácsonyi kézműves műhelybeEgy kis ünnepi hangolódásra hívtuk a kollégákat és az érdeklődőket december 10-én ♦ kedden 17.00 órától karácsonyi alkotóműhelyünkbe  Budapesti Művelődési Központban  (XI., Etele út 55.)

„Ismerje meg a kézműves alkotásban való elmélyülés élményét minél több gyermek!” Ezt a célt szolgálja alkotóműhelyünk, amely a decemberi ünnepkörökhöz kapcsolódó, természetes és újrahasznosítható alapanyagokból készíthető tárgyakat, és alkotásuk technikáit ismerteti meg a foglalkozásvezetőkkel. A tervezéstől a kivitelezésig megmutatjuk, miként tudjuk támogatni a gyermekeket a tárgyalkotásban. Meghívó karácsonyi alkotóműhelybe

Program:
Hangulatba ringató – forró tea és mézeskalács ♦  felnőtteknek forralt bor
Tervezett technikák részletes bemutatása:

  • Csuhézás – fonás csuhéból és szalmából
  • Dekupázs – karácsonyi gömb díszítése
  • Üvegfestés – mécsestartó

 Az alkotó műhelyt vezetik:  Hemmert Anita és Panyi Alexandra

 A részvétel ingyenes, kérjük, megjelenési szándékukat az alábbi űrlapon keresztül vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen szíveskedjenek jelezni.

Információ és jelentkezés: Hemmert Anita, 371-2778, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Panyi Alexandra, 371-2773, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

 MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

 Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

  Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760