Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

ÚJ KÖZMŰVELŐDÉSI SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉSEK: ÁLLÁSPORTÁL ÉS ARCKÉPCSARNOKKözművelődési állásportállal és arcképcsarnokkal fejleszti szolgáltatásait a Magyar Népművelők Egyesülete. A díjmentes szolgáltatásokat 2021. május 31-én, hétfőn 11 órakor a budapesti Vinikli – a borod & a bringád – borbárban mutatta be az egyesület elnöke, Bordás István és az egyesület tiszteletbeli tagja, Novák Péter színész, énekes, szövegíró, zeneszerző, műsorvezető. A sajtótájékoztatót, ahol Novák Péter tiszteletbeli tagként felkerül a közművelődési arcképcsarnokba, az egyesület hivatalos YouTube csatornáján élőben közvetítette.

Közművelődési arcképcsarnok – tabló a közművelődés jövőjéért

A Magyar Népművelők Egyesülete a mane.hu portálon belül működő internetes szolgáltatásként hozta létre a közművelődési arcképcsarnokot egykori és mai kollégák bemutatása céljából: „Elérkezett az idő, hogy összegyűjtsük, kik is vagyunk mi népművelők, közművelődési szakemberek, közművelődési munkatársak, vezető közművelődési szakemberek, kulturális szervezők. Mutassuk meg, kikre vagyunk büszkék a múltban a jelenben és a jövőben!”. A szolgáltatás lényege, hogy a közművelődési szakmában korábban dolgozott, vagy ma is ott dolgozó egykori és mai kollégákat bemutassa a szakmai közvéleménynek és a nagyközönségnek. Az arcképcsarnok közösségi feltöltéssel működik. Egy internetes űrlap kitöltésével lehet javaslatot tenni arra, hogy ki jelenjen meg az arcképcsarnokban. Az egyesület arra kéri minden kollégáját, hogy gondolja át a környezetét, települését, megyéjét, kapcsolatrendszerét, és az értéktári munkát egészítsék ki azzal, hogy a személyekre is koncentrálnak.

Az arcképcsarnokhoz tartozó kitöltendő űrlap»

A Magyar Népművelők Egyesülete állásajánló portálja

A közművelődési állásportállal a Magyar Népművelők Egyesülete olyan díjmentes szolgáltatást hozott létre, amely segít a közművelődési szférában dolgozóknak és munkaadóknak megfelelő állást, illetve munkaerőt találni. A kozmuvallas.hu.

A sajtótájékoztató megtekinthető a MANE YouTube csatornáján»

Forrás: okkfehervar.hu

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760