Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

BECC 2020 Staff Training2020. december 7. és 11. között rendezte meg a Bridge between European Cultural Centers elnevezésű programját az Európai Kulturális Központok Szövetsége. A program 35 év alatti kulturális szakemberek számára nyújt egyedi képzési lehetőséget, mentorálást és csereprogramot. Az idei évben a Budapesti Művelődési Központot Máhr Dániel képviselte.
A nyitó szemináriumot az eredeti tervek szerint 2020. első felében rendezték volna meg Torinóban, sajnos a járvány kirobbanása ezt a programot is súlyosan érintette és végül csak az év végén, online formában tudták megrendezni a nyitó szemináriumot

A programban 12 fő vesz részt szerte Európából (Ausztria, Skócia, Belgium, Grúzia, Albánia, Németország, Olaszország, Magyarország, Szerbia, Litvánia) és a szeminárium fő célkitűzése A BECC 2020 csapata
a hiperdiverz közösségek megszólítása volt.

A szeminárium első felében meghatározásra került, mit is jelenthet a hiperdiverz fogalom és jelent-e újdonságot a kultúrán belül. Előadásokat hallhattak emberi jogi aktivistáktól (Zita Holbourne és Ricky Seabra), valamint torinói szervezetek mutatkoztak be, „látó utak” keretében.

Tanulmányút a torinoi Lavanderia a Vapora (https://www.lavanderiaavapore.eu)A frontális előadások mellett folyamatosan kisebb projekteken, csoportokban, vagy akár egyedül dolgoztak a résztvevők. Elemezték az intézményi struktúrákat, egyéni kompetenciáikat és tanulási mechanizmusokat.

A következő fázisa a programnak a cserelátogatások lebonyolítása: ennek keretében a Budapesti Művelődési Központba Albániából érkezik egy fiatal kolléga, Máhr Dániel pedig Németországban bővítheti a tapasztalatait.

Egyelőre bizonytalan, hogy a csereprogram is online valósul-e meg, tekintettel a továbbra is fennálló vírushelyzetre.

Kérjük, olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat: http://bmknet.hu/bmknet-adatvedelem

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760