Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

BAAS 20222022. évi  tavaszi évadunkban ismét várjuk a Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója foglalkozásain az érdeklődőket. Konzultációs lehetőséggel, vetített-képes elméleti előadással és gyakorlati stúdiummal fogadja Utcai Dávid festőművész a festészet és a grafika iránt érdeklődő amatőr alkotókat.
Évadnyitó időpont: 2022. január 29. szombaton ♦ 10.00 órátólTestiség
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). ♦ 202-es terem ♦ A Budapesti Művelődési Központ programjain és az intézmény teljes területén a szájmaszk használata kötelező!  Díja »

Bővebben...

Mazsorett oktatás óvodásoknak és kisiskolásoknakMazsorett oktatás óvodásoknak és kisiskolásoknak, heti 1 alkalommal, a BMK-ban. A  mazsorett egy olyan táncos műfaj, mely hozzájárul a helyes testtartás kialakulásához, a figyelem–koncentráció fejlődéséhez, emellett természetesen szórakoztató is a botforgatással, pomponokkal való tánc. Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár: Igric-Macskin Zita tanfolyamvezető. Időpont az őszi évadban: csütörtökönként 17.15 órától. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ  (XI., Etele út 55/A.) 212-es terem. A foglalkozások 2021. év szeptember 9-étől folytatódnak.  Jelentkezés és díja »

Bővebben...

Alkotópont – kisiskolásoknakMesés rajzfoglalkozások az BMK-ban 6–9 éves gyerekeknek. Kéz nem marad szárazon: festünk akvarellel, és megismerkedünk különböző grafikai technikákkal is: tusfestéssel, színes tussal, papírmetszettel, linómetszettel és más izgalmas nyomdázási lehetőségekkel. Egyéni és közös alkotások során ismerkedünk egymással.
Időpont: keddenként 16.30 óra
Helyszín:Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.) A Budapesti Művelődési Központ programjain és az intézmény teljes területén a maszk használata kötelező!

Bővebben...

 Vert csipke készítő tanfolyam – folyamatos becsatlakozással!A 2021. évi őszi évadban induló képzéseinken csipkeveréssel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, a tervezéstől a megvalósításig. ♦ Folyamatos bekapcsolódással! ♦ Következő tanfolyamunk 2021. november 10. 17.00 órától indul! Előregisztráció az őszi 2. tanfolyamra » Csatlakozz nyílt csoportunkhoz a Facebookon »  Bepillantás a csipkeverés világába » Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) I. em. 108-as terem A tanfolyam díja » A Budapesti Művelődési Központ programjain és az intézmény teljes területén a szájmaszk használata kötelező!

Bővebben...

Tánctréning nem csak anyukáknakGeoldes Tünde táncpedagógus 30 év táncos tapasztalattal kifejlesztett egy minden testrészre kiterjedő, jól egymásra épülő mozdulatokból álló edzést, amely könnyen elsajátítható bárki számára, aki jobb állóképességre vágyik és kecses megjelenésre törekszik.
Időpont: csütörtökönként 17.30-18.30 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.) A Budapesti Művelődési Központ programjain és az intézmény teljes területén a maszk használata kötelező!

Bővebben...

Környezettudatos életmódra felkészítő kézműves foglalkozások Iskolai és óvodás csoportoknak ünnepkörökhöz kapcsolódóan kézműves foglalkozásokat tartunk 3x3 órában (témanapok) az őszi évadban.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás park, Etele út 55/A.)
A Budapesti Művelődési Központ programjain és az intézmény teljes területén a szájmaszk használata kötelező!

Bővebben...

Gyerek rock'n' roll és formációs tánc a BMK-banAkrobatikus rock and roll sport tánctanfolyam indul gyermekeknek a BMK-ban. Miért jó az akrobatikus rock and roll? Mert kiválóan fejleszti a gyermekek koordinációját, ritmuskészségét, izomerejét és állóképességét. Megtanítja a diákokat a kitartásra, a szorgalomra és a csapatmunka fontosságára. 
HelyszínBudapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.) 204-es (balett) terme.

Bővebben...

Első ábrándA Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes „Első ábránd óvoda kis- és középső csoportja (3–5 éves korosztály) hívja az érdeklődőket 2021. év őszi évadjában isSzeretettel várjuk az apróságokat!
Időpontja az őszi évadban: hétfőn és szerdán  17.00–18.00 óráig. 
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)
A Budapesti Művelődési Központ programjain és az intézmény teljes területén a szájmaszk használata kötelező!

Bővebben...

Zumbini a BMK-banA Zumbini egy amerikai mozgásfejlesztő program, melyben a zenét, kis és nagymozgásokat kombináljuk egy 45 perces foglalkozás során, melyen a gyerekek a szülőkkel együtt vesznek részt. Különböző hangszereket használunk (nem csak az oktató, hanem minden kisgyermek), egyszerű táncos koreográfiákra táncolunk, állatokat utánzunk, ugrálunk és sokat nevetünk.
Időpontja: hétfőnként ♦ 16.00 óra.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

Második ábránd A Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes „Második ábránd” óvoda nagycsoportja (5–6 éves korosztály) hívja az érdeklődőket.
Időpontja az őszi évadban: hétfőn és szerdán18.00–19.00 óráig. 

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

Jóga és Gerinctorna a BMK-ban Fáj a hátad? Leszakad a derekad? Többször is elalszod a nyakad? Fejfájás, testi-lelki kimerültség, alvásproblémák gyötörnek? Szinte már az feltűnő, ha nélkülük múlik el egy-egy nap. Ebben segít a jóga és gerinctorna! Szeretettel várjuk foglalkozásainkon!
Új időpontban a
Gerinctorna» keddenként, 18.00 órától! Jóga» csütörtökönként, 19.00 órától.

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. kerület, Etele út 55/A., Bikás park mellett) ♦ 212-es terem.
A Budapesti Művelődési Központ programjain és az intézmény teljes területén a maszk használata kötelező!

Bővebben...

Kalamajkó A Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes „Kalamajkó” kisiskolás csoportja (6–7 éves korosztály) hívja az érdeklődőket.
Időpontja az őszi évadban: hétfőn és szerdán17.00–18.00 óráig. 

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55.)

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760