beharangozó
2024. 09. 05.

Indul a Városkormányzási Akadémia második évfolyama! Jelentkezz te is!

A modern városkormányzás iránt érdeklődőket két féléves, ingyenes felnőttképzésre hívjuk – nemcsak Budapestről! Jelentkezz egyszerűen szeptember 16-ig!

Elindul a Városkormányzási Akadémia második évfolyama


Az Akadémia célja átfogó ismereteket adni a városkormányzás és a városi közszolgáltatások szakterületeiről azok elméleti megalapozásával, majd városi jó gyakorlatainak bemutatásával és az egyes témakörök között lévő kapcsolatok kiemelésével. A képzés kiemelt figyelmet fordít a nemzetközi innovációk megismertetésére.

Olyan szakembereket szeretnénk képezni, akik a nemzetközi folyamatokra is nyitott, innovatív gondolkodással és széleskörű ismeretek birtokában kívánják szolgálni településüket, rendelkeznek a felgyorsult hazai és nemzetközi környezet változásainak komplex értelmezéséhez szükséges látásmóddal és képességekkel, így versenyképes tudás birtokában lesznek képesek munkatársként vagy vezetőként feladataikat ellátni. A képzés nem Budapest-fókuszú, arra kifejezetten várjuk a Budapesten kívül élők jelentkezését is!

A Városkormányzási Akadémia 14 képzési napból áll, ingyenes, és ajánljuk bárkinek, aki komplexebb szemléletben szélesebb szakmai háttérismereteket szeretne megszerezni.

A képzésről, a jelentkezés feltételeiről és módjáról további információkat ide kattintva lehet letölteni.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024. szeptember 16. (hétfő) 12.00

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, valamint a szakmai önéletrajznak és a motivációs levélnek a vka@bmknet.hu címre való megküldésével lehet.

Nincs kapcsolódó tartalom